MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam

MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam
Opleiding sportmassage, wellnessmassage, voetreflexmassage en ontspanningsmassage. Vele na- en bijscholingen en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen. Word ook lid van de MSP Opleidingen community!

dinsdag 2 september 2014

Opening nieuwe cursuslokatie Mediapoort Leiden – zondag 31 augustus 2014

30 jaar erkende massage opleidingen in Leiden en Rotterdam

In het jaar dat MSP Opleidingen 30 jaar bestaat, maken we met elkaar weer een nieuwe stap. Een moderne, goed ingerichte, gezellige cursuslokatie met 3 leslokalen. Met led verlichting, een extra cursuslokaal, snel internet, smartboards en alles lekker op de begane grond!

Ook hier blijven we staan voor perspectief en ontwikkeling voor onze cursisten. Dit doen we door na de basisopleidingen mogelijkheden te blijven bieden voor onze cursisten.

Denk aan het massagecollectief, het massageteam en de community. Als je je verder wilt blijven ontwikkelen ben je als cursist bij MSP Opleidingen voor massageopleidingen en nascholingen aan het goede adres.

Wij staan voor verbinding met onze cursisten, daar halen we onze energie uit, de afgelopen 30 jaar en wie weet hoeveel jaar er nog gaan volgen?

Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen.
Zonder Berna als mede directeur zou MSP niet kunnen functioneren. De administratie op ieder moment op orde en de praktische zaken van alledag, dat alles lijkt allemaal zo makkelijk, maar is het zeker niet. Top Berna!


En dan onze docenten! Elke week weer staan zij paraat voor onze cursisten. Ik ben er trots op dat we met elkaar in goede harmonie mogen werken in lijn met de cultuur die we binnen MSP beleven. En dat al 30 jaar lang.

In de maand september gaan we er weer goed tegenaan. Vele opleidingen, cursussen en workshops gaan er van start. Kijk maar op de website. Zorg dat je er op tijd bij bent en kijk goed naar de agenda en de planning, want veel opleidingen geven we maar 1x per jaar. Het zou zonde zijn als je het zou missen!







Laten we met elkaar toasten op een mooi cursusjaar waarin jij je samen met ons verder mag ontwikkelen!

Proost!
Joost Mentink



MSP Opleidingen

Leiden - Rotterdam
www.mspopleidingen.nl











Geen opmerkingen:

Een reactie posten