MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam

MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam
Opleiding sportmassage, wellnessmassage, voetreflexmassage en ontspanningsmassage. Vele na- en bijscholingen en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen. Word ook lid van de MSP Opleidingen community!

woensdag 29 juni 2011

Halbe Jan Pijkeren wint een draagbare massagebank

Tijdens de info-avond dd 28 juni 2011 van de opleiding Sportmassage, Wellnessmassage, Voetreflexmassage en Ontspanningsmassage heeft MSP Opleidingen een prachtige massagebank verloot onder de nieuwe leerlingen voor een van de genoemde opleidingen.

Halbe jan van Pijkeren een van onze leerlingen voor het komende cursusjaar 2011-2012 was de gelukkige winnaar!

Halbe Jan is geinteresseerd geraakt in de opleiding  sportmassage door een zeer positieve ervaring met een sportmasseur. Hij was daar onder behandeling voor de gevolgen van RSI. De sportmasseur heeft hem er daar vanafgeholpen!
Hierdoor wil Halbe Jan zelf gaan starten met een eigen praktijk in Voorhout. In zijn huidige woning is vroeger een pedicurepraktijk gevestigd geweest. Door wat kleine ingrepen in zijn woning is prima een behandelruimte en een wachtruimte te realiseren.
Halbe jan kiest voor MSP Opleidingen vanwege de goede opzet van de opleiding en de sfeer bij MSP Opleidingen. De enthousiaste docenten, de goede voorlichting en duidelijke en informatieve website, het redelijke tarief van de opleiding en de lokatie zijn voor hem eveneens belangrijke overwegingen geweest in zijn keuze voor MSP Opleidingen voor het volgen van de opleiding sportmassage.

MSP Opleidingen feliciteert Halbe Jan met de nieuwe bank en hoopt dat de massagebank goed gebruikt zal gaan worden bij het vele oefenen om de sportmassage handgrepen en vaardigheden aan te leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten