MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam

MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam
Opleiding sportmassage, wellnessmassage, voetreflexmassage en ontspanningsmassage. Vele na- en bijscholingen en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen. Word ook lid van de MSP Opleidingen community!

woensdag 29 juni 2011

Netwerkbijeenkomsten voor cursisten van MSP Opleidingen

Maak ook deel uit van de community van MSP Opleidingen!

Bent u cursist of ex-cursist, dan nodigen we u graag uit om deel te nemen aan onze voor cursisten en ex-cursisten gratis toegankelijke netwerkbijeenkomsten.

Doelstelling van de bijeenkomsten is het verenigen van het nuttige met het aangename.

Wij nodigen een inleider uit die een interessant onderwerp bespreekt. Daarna is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met collega sport-, wellness, ontspannings- en voetreflexmasseurs van gedachten te wisselen.

Zo waren er het afgelopen jaar o.a. een bijeenkomst over haptonomie, mindfullness en ondernemerschap.

De bijeenkomsten vinden plaats bij MSP Opleidingen in Leiden en zijn gratis toegankelijk, uitsluitend voor cursisten en ex-cursisten van MSP Opleidingen.
Aanvang van de bijeenkomsten 19.30 uur. Zaal open 19.00 uur.

Aanmelden voor een netwerkbijeenkomst

Suggesties voor een onderwerp voor een netwerkbijeenkomst

Programma

02-09-2011
Bijeenkomst met Jorg Foolen Fysiotherapeut met veel ervaring met blessures, massage en coaching. Het onderwerp wordt nader vastgesteld.

30-09-2011
Bijeenkomst met Nora van Oostveen. Zij heeft veel ervaring opgedaan met het masseren van mensen op de afdeling oncologie van het Diaconessenziekenhuis in Leiden. (onder voorbehoud)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten