MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam

MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam
Opleiding sportmassage, wellnessmassage, voetreflexmassage en ontspanningsmassage. Vele na- en bijscholingen en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen. Word ook lid van de MSP Opleidingen community!

woensdag 10 augustus 2011

2 september a.s. Netwerkbijeenkomst Massagetechnieken bij Pijn: Dr. W. Halim

Bestrijd zelf je pijn. Met een stijve nek, een pijnlijke pols, een tennisarm of een golfelleboog hoef je niet per se naar een dokter. Tal van alledaagse pijnen kun je heel goed zelf of samen met je partner verhelpen. Hiervoor bestaan bepaalde massagetechnieken, zoals anesthesioloog Willy Halim ze in de pijnpoli van het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop beoefent.

Op deze netwerkbijeenkomst vertelt Dr. Halim over zijn ervaringen met massage bij pijn. Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden.
 


“Ik heb Willy Halim leren kennen als een zeer gedreven arts met een grote kennis op het gebied van pijnbehandeling. Bijzonder is dat hij verbindingen zoekt tussen de westerse en de oosterse geneeskunst. Zo gebruikt hij naast allerlei andere vormen van pijnbestrijding, ook massagetechnieken. Vaak is het effect heel goed”.
Ruurd Jan Roorda, voorzitter raad van bestuur St. Anna Zorggroep
Aanmelden

Alle netwerkbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk (uitsluitend voor (ex)- cursisten van MSP Opleidingen).
De bijeenkomsten vinden plaats bij MSP Opleidingen, Rooseveltstraat 76, Leiden.
Aanvang: 19.30 uur.
Aanmelding dient vooraf plaats te vinden via het contactformulier o.v.v. datum en onderwerp van de bijeenkomst.
Deelname vindt plaats op volgorde van ontvangst van inschrijving. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.Mocht u onverhoopt na aanmelding toch niet aanwezig kunnen zijn, wilt u dat dan aan ons doorgeven. Wij kunnen uw gereserveerde plaats dan doorgeven aan een andere cursist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten