MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam

MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam
Opleiding sportmassage, wellnessmassage, voetreflexmassage en ontspanningsmassage. Vele na- en bijscholingen en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen. Word ook lid van de MSP Opleidingen community!

woensdag 31 augustus 2011

11 september Open dag MSP Opleidingen Leiden: Opleiding Sportmassage, Wellnessmassage, Voetreflexmassage, Ontspanningsmassage, Stoelmassage en andere massage opleidingen

zondag 11 september Open dag MSP Opleidingen,
11.00 - 14.00 uur

MSP Opleidingen, Rooseveltstraat 76, Leiden (recht tegenover de Sligro, boven Laman).
Gratis toegang, U kunt op ieder moment binnenlopen

Wij stellen het op prijs als u zich vooraf even aanmeldt
via het contactformulier
o.v.v. "Open dag MSP Opleidingen Leiden, 11 september"
     
Maak kennis met de sfeer, de werkwijze en de visie van MSP Opleidingen en proef van ons uitgebreide aanbod van opleidingen, cursussen, workshops en netwerkbijeekomsten.

Laat u informeren over onze opleidingen onder het genot van een hapje en een drankje, spreek met onze docenten, kijk naar demonstraties sportmassage, voetreflexmassage, tapen en bandageren, kinesiotaping, hotstonemassage, reanimatie/AED, spreek met leden van het massageteam, onze oud cursisten, bekijk de leermiddelen (boeken, cd-rom's, onze elektronische leeromgeving, powerpoints van de lessen) en nog veel meer.
Voor iedere bezoeker hebben we een leuke attentie beschikbaar.

Enkele reacties van cursisten die eerder een open dag bezochten
Wat een leuke informatie-avond!
Ik heb heel veel zin in de nieuwe opleiding Wellnessmassage.
Jessy Roozen

Ik vond de informatie avond erg interessant. Het praatje duurt gelukkig niet te lang en je mag vragen stellen wanneer je maar wilt, dat is erg fijn. 
Je krijgt het lesmateriaal te zien, en er was een leuke demonstratie over functieonderzoek en tapen. Verder was er ruim voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de docenten. We kregen ook nog leuke tijdschriften mee en een paar flesjes massageolie!
Het was leuk om te zien dat de leraren zo enthousiast kunnen praten/vertellen over de cursussen, daar blijkt toch wel uit dat ze erg gemotiveerd zijn.
Willemijn van der Nagel

Nogmaals dank voor het uitgebreide en zeer informatieve gesprek van vanochtend, ik stel het bijzonder op prijs dat je zoveel tijd voor mij hebt vrijgemaakt, en ik verheug me erop om dit najaar aan de opleiding sportmassage te beginnen.
Wat fijn dat Willy Halim op 2 september a.s. bereid is om een lezing en demonstratie te geven! Veel dank dat je dit wilt organiseren, ik denk dat de studenten er veel van kunnen opsteken.
Woei-Lien van Woerkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten