MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam

MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam
Opleiding sportmassage, wellnessmassage, voetreflexmassage en ontspanningsmassage. Vele na- en bijscholingen en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen. Word ook lid van de MSP Opleidingen community!

dinsdag 17 januari 2012

Bijeenkomst sportmasseurs en sportverzorgers bij de MassageVakbeurs

Sportmasseurs mogen dit niet missen!

MSP Opleidingen en SOONER Events organiseren tijdens de MASSAGEvakBEURS een startbijeenkomst voor verzorgers in het betaalde voetbal.

Edward den Otter, werkzaam als sportmasseur / sportverzorger bij FC Dordrecht en Joost Mentink, directeur van MSP Opleidingen zijn de drijvende kracht achter dit initiatief.
MSP Opleidingen organiseert al sinds 1984 de opleiding sportmassage in Leiden en Rotterdam.
Edward heeft in het verleden de opleiding Sportmassage en Blessurepreventie gevolgd bij MSP Opleidingen en is tevens actief bij FC Dordrecht.

Edward: "een leuk initiatief. Goed om de sportverzorgers uit de Jupiler league eens bij elkaar te krijgen en te zien of we elkaar wat regelmatiger kunnen ontmoeten voor nascholing en intervisie".

Joost: "de samenwerking met Katja Werlich van SOONER Events, een van de organisatoren  van de MASSAGEvakBEURS, maakt dit mogelijk. Erg goed om te zien hoe enthousiast de sportmasseurs reageren op onze uitnodiging. Tijdens de beurs is voor bezoekers de mogelijkheid deel te nemen aan een paneldiscussie. Sportmasseurs kunnen ervaringen uitwisselen met de sportverzorgers uit het betaalde voetbal. Ook zijn er diverse kennismakings workshops gericht op de sportmasseurs of diegene die zich hierin wil scholen.
Het beloofd een indrukwekkende bijeenkomst te worden en een interessante MASSAGEvakBEURS voor alle sportmasseurs!

Voor meer informatie:
MSP Opleidingen ,
www.mspopleidingen.nl Joost Mentink 071-5133542
Sooner Events,
www.soonerevents.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten