MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam

MSP Opleidingen Leiden - Rotterdam
Opleiding sportmassage, wellnessmassage, voetreflexmassage en ontspanningsmassage. Vele na- en bijscholingen en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen. Word ook lid van de MSP Opleidingen community!

maandag 23 januari 2012

Masseren bij de spinning marathon fitnessclub Leiderdorp

Zondag 22 januari 2012 op weg naar Leiderdorp om te ervaren hoe het is om mensen te masseren waarmee je nog nooit contact hebt gehad. Als het eerste uur voorbij is van de spinning marathon komen er een aantal sporters op ons af. We maken contact met deze sporters, stellen ons voor en vragen naar hun behoefte.  De een wil graag de kuiten gemasseerd hebben de ander zijn bovenbenen en rug massages zijn er ook uitgevoerd.

Het is leuk om in contact te treden en te voldoen aan de behoefte van de sporters. De sporters hebben de massages als zeer positief  en heerlijk ervaren. Het gevolg hiervan was dat zij andere sporters hebben aangespoord om zich ook te laten masseren. Er kwamen ook sporters op ons af die nog nooit gemasseerd zijn. Dit is zo bijzonder om mee te maken. Je maakt een rustige start en vraagt of de massage goed aanvoelt of dat het iets krachtiger mag. Het leuke hiervan is dat de sporter over het algemeen aangeeft dat het krachtiger mag en dat zij met een heerlijk gevoel de massagetafel weer verlaten.   

Na deze bijzondere fijne, leuke en gezellige middag voelde ik mij lichamelijk moe maar voldaan. Ik wil jullie zeggen als deze gelegenheid zich nog een keer voordoet, GEEF JE OP,  het is echt een leuke ervaring!


Marga Bos
Cursist sportmassage
MSP Opleidingen cursusjaar 2011-2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten